Questions and Answers

How do I collect points?

  • +4
    Chosen as best answer
  • +1
    Posted answer
  • +1
    Posted question
  • +1
    Thumb up
  • -1
    Thumb down
400

by Nick in General about November 7, 2011 closed - report

SocialEngine 4.1.8p1 and updates for plugins

Not sure if you already know, but there was an update for SocialEngine and most of plugins. We have p1 for: Core, Music, Groups, Events, Classifieds, Chat and Blogs. There is p2 for Video plugin. Have anyone tried to install them already? I got some issues trying to upgrade from 4.1.8. For some reason in development mode css is not found.

Answers: 5  •  Score 1  •  Views: 3288

5 Answers
Browse by
  • 40

    by Vitaly Manzenko about November 8, 2011 Best answer

    quick fix:

    find default.tpl (application/modules/core/layouts/scripts/default.tpl )
    replace line 98:
    ->prependStylesheet(rtrim($this->baseUrl()) . 'application/css.php?request=application/themes/' . $theme . '/theme.css');

    with

    ->prependStylesheet(rtrim($this->baseUrl()) . '/application/css.php?request=application/themes/' . $theme . '/theme.css');

    find admin.tpl (application/modules/core/layouts/scripts/admin.tpl )
    replace line 75:
    ->prependStylesheet(rtrim($this->baseUrl()) . 'application/css.php?request=application/modules/Core/externals/styles/admin/main.css');

    with

    ->prependStylesheet(rtrim($this->baseUrl()) . '/application/css.php?request=application/modules/Core/externals/styles/admin/main.css');
    • Score: 0
  • 3

    by Mike Forde about November 8, 2011

    Probably way off course here but I also had css issues once cdn was enabled. the installed a patch for me. Haven't updated yet to 4.1.8p1. does this exsist in the script? and could it be causeing issues? I was able correct the problem. There was a delay between MaxCDN pulling CSS from your website, during which time the URL for the CSS page was display a 404 error. I went ahead and applied a patch to the application/modules/Core/layouts/scripts/default.tpl file, so that while in development mode, only the local CSS files will be used, otherwise, requests will get forwarded on to MaxCDN: view sourceprint?1 if (APPLICATION_ENV != 'development') { $this->headLink() ->prependStylesheet($staticBaseUrl . 'application/css.php?request=application/themes/'.$theme.'/theme.css'); } else { $this->headLink() ->prependStylesheet(rtrim($this->baseUrl()) . 'application/css.php?request=application/themes/'.$theme.'/theme.css'); }
    • Score: 0
  • 2

    by David Meunier about November 8, 2011

    Do you find solution for: Development mode css is not found?
    • Score: 0
  • 2

    by David Meunier about November 8, 2011

    Same for me: In development mode css is not found.
    • Score: 0
  • 121

    by Louise Wilson about November 8, 2011

    I haven't tried yet, have you corrected the issue ? Seems to be a stable release with bugs, and then more bugs, its rather piss poor bug squashing in my eyes, to a quite expensive script.
    • Score: 0
    3 comments
    • Nick
      by Nick
      November 8, 2011

      Still working on it. A clean install from zip works fine.

    • David Meunier
      by David Meunier
      November 8, 2011

      Do you find solution for: Development mode css is not found?

    • Vikas Patel
      by Vikas Patel
      November 18, 2011

      I just purchased it. It's 4.1.8p1, and css issue is only showing if your domain is different then you registered. e.g. in localhost I see this issue, but on my domain, it's no more there..

Question was closed.